Creatieve, ambitieuze Media-consultant

voor de sales van onze online en offline vakbladen en andere digitale educatieve producten.

Wat bieden wij?

Een zelfstandige afwisselende functie, met ruimte voor persoonlijke groei via cursussen en gelegenheid om mee te ondernemen, die uitstekend wordt gehonoreerd en in minimaal 32 - 40 uur per week kan worden vervuld.

Wat vragen wij?

- HBO of academisch werk- en denkniveau (bv. HEAO-CE, communicatiekunde, bedrijfskunde, gezondheidskunde, etc.) of vergelijkbaar niveau met minimaal enkele jaren aantoonbare acquisitie-ervaring in een commerciële functie in het bedrijfsleven. Aanvullende diploma’s op marketinggebied zijn zeer welkom. De juiste persoonlijkheid is belangrijker dan de perfecte CV. Een medische achtergrond is niet nodig, maar belangstelling voor de medische markt is een pré.

- Bedreven in MS Office Word, Excel, Outlook en kennis van social media.

- Hoge motivatie en bereid zijn tot leren, creatief, pro-actief, inlevend vermogen, flexibel, een relatie-bouwer, geen 9 - 5 type, open, eerlijk, nieuwsgierig, sociaal, humor, accuraat offertes willen opstellen, tekstueel vaardig, bij voorkeur niet-roker.

- Goede kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift; beheersing van andere talen is welkom (b.v. Engels en/of Frans).

- Rijbewijs BE

 

Voor meer informatie omtrent taken en veranwoordelijkheden, klik hier

 

Geïnteresseerd?

Mail dan uw motivatie, foto en CV naar: admin@ariez.nl, ter attentie van ARIEZ BV, Mw. E. van Zanten, directeur. Voor vragen over de functie kunt u ook van deze mail gebruik maken.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.